Vikinger krigen af ​​klaner

Alternative navne: Vikings Clan War

Ingers Vikings Krigskrig (Vikings War of Clans) på pc'en.

Viking Game Klan krigen vil tage spillere til de nordlige lande, hvor naturen er hård, og kun den stærkeste, smarteste og modigste kan overleve. De snedækkede bjerge omgiver de ødelagte byer, som overlevede fra de barbariske razzier, de beder til Odin om, at de overlevede en anden dag. Men ikke alt er så trist som det forekommer ved første øjekast, den største fordel ved denne nation er styrken af ​​sind og mod. En soldat er et dusin værd, det vigtigste er at finde en vis linjal, der vil føre dem til at bekæmpe fjender og være i stand til at øge økonomien i de ødelagte byer.

iPlayer Vikings War of Clans er en fantastisk kombination af multiplayer browser strategi og rollespil. Brugere vil være i stand til at udtrykke sig på forskellige måder - at blive byplanlæggere, udvikle økonomien og etablere diplomatiske kontakter og selvfølgelig prøve sig som kloge kommandanter ved at kontrollere den stærkeste hær, der forsvarer den nyoprettede stat. I denne verden kan kun reglen kun med magt, med støtte fra modige krigere, udvide byens grænser og etablere loven i disse barske lande.

vikingelander beboer Yarly, kaos hersker her, og alle ønsker at få så mange knappe ressourcer som muligt, samt ubegrænset magt. For at prøve at blive føreren af ​​de snedækkede lande og tage kontrol over rigterne i spillet er Vikings War of Clans registrering påkrævet. Du skal kun gennemgå det en gang og udfylde alle felterne i den rigtige form, nemlig at komme op med et kaldenavn og efterlade en e-mail-adresse. Det er endnu nemmere at logge ind via en konto i et af de sociale netværk.

Funktioner af spillet Vikings War of Clans.

Efter at have afsluttet registreringsproceduren kan spillerne vælge en helt, en virtuel lineal. Det kan være både mand og kvinde. Alle typer er meget karakteristiske, Vikings blod strømmes ind i dem. Efter at have valgt, kommer helten ind i ejendommen til et lille gulv et ødelagt slot og flere overlevende af konstante razzier. Den engang store by er ødelagt, bygninger ødelagt, og kloge ældste hersker denne afvikling dræbt. Den vigtigste opgave for spilleren er at genopbygge byen, at etablere udvindingen af ​​de nødvendige ressourcer og skabe en hær. Hver bygning er vigtig for udviklingen af ​​økonomien og militær magten:

  • På gårde vil landmændene tage sig af mad;
  • arbejdere i savværket, der laver en plank ud af skoven, der er nødvendig til byggeri
  • At stenbruddet er arbejdet i fuld gang, er der brug for stærke vægge til pålideligt forsvar
  • I skrogene skaber du rustning og tøj til helten, i hende kan han blive uovervindelig;
  • V helbrede krigere;
  • I deres ejendom vil de blive uddannet i militærtricks.

B Vikings Krig af klaner er ikke muligt at spille på en pc uden at udvikle videnskab og få viden, brugere har heldige i denne sag, fjenderne kunne ikke ødelægge de ældste ruller, deres visdom kan gå til den moderne hersker, hvis han finder tid til at studere folioerne. Et andet kendetegn ved spillet er tilgængeligheden af ​​kort, alle 81, da de udvikler sig fra niveau til niveau, bliver muligheden for at blive overført til nye lande åbnet. Jo nyere map, desto mindre magtfulde fjender kan der være på vej.

Geroi er en separat historie, den kan udvikles, den får erfaring og viden. Jo flere opgaver der er gennemført, kampe vundet og gode gerninger udført for beboere og byen. Jo højere magt karakteren er. Han får mulighed for at få endnu en mindre hær til at føre ham til sejr over den stærkeste fjende. Jo højere niveauet af helten, jo mere artefakter og rustning borgere producerer for ham, de giver overlegenhed over andre spillere.

Playing Vikings War of Clans på en pc er meget nemmere, hvis du går med i en af ​​klanerne. Uden allierede kan du ikke besejre united fjender.

 

Vikinger Krig af klaner - bliver en jarl og fange nord!

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags