War2149

Alternative navne: War2149

Igra War2149: New Space Odyssey. Hvert hold er let tilgængeligt, og skal stadig forsøge at gå vild i den brede menu. Og jo højere præstation, jo større er din succes i den udviklede sag. Men disse produkters skønhed er nogen, der alle kan bygge deres eget univers, går gennem udvikling og erobring, men en helt anden ting at være på toppen for at indgyde frygt og respekt for naboer. Tilslutning til alliancen vil hjælpe med at overleve i en ny verden, for du er en militær og økonomisk støtte, gensidig fordel og job. Følelse af venlig skulder i nærheden, meget lettere at skabe og udvikle en flåde, udforske området, for at få magt i de erobrede planeter. Du bør kæmpe med skibe i alle størrelser, bygget defensive, militære baser, forskellige fremstillingsvirksomheder.

 • Shahtery foretrækker at gøre fremskridt i produktion af ressourcer og udvikling af teknologi til at hjælpe de allierede. For at få det, skal du bruge reconnaissance probes, og når de er i deres hænder er virkelig værdifulde data, deler de dem med allierede eller sælges til interesserede parter.
 • Vash flåden skal bestå af skibe i alle størrelser for at kunne udføre forskellige operationer og opgaver. De fleste er små og skumle skyttegange vil være nyttige til udforskning og stedet, velindrettet slag på det mest sårbare sted. Til hurtig manipulation hjælper nyttige krigere og tanke med stærk rustning bagved. Adgang til disse og andre rigdom War2149 åben registrering, som vil gøre dig til en beboer i galaksen.

  Igrovaya specifikationer.

  iPlayer War2149 giver dig fornøjelsen af ​​handlingen takket være den næsten øjeblikkelige udvikling af alle komponenter i spillet - kampsikkerhed, konstruktion, økonomi.

  • Bystroe konstruktion zdaniy
  • Uskorenny vækst tehnologiy
  • Sozdanie alliancer og deltage i chuzhie
  • Naraschivanie militære moschi
  • Manevrennye space korabli
  • Dostupnost ansættelse af fremmede tropper ras
  • Stremitelny økonomisk vækst eller yderligere kamp kapaciteter ved at købe artefaktov

  Derudover kan spillerne styre mere end 25 forskellige teknologier og 58 nyttige talenter, samtidig med at niveauet for sine militære enheder øges.

   

  Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags