Warcraft 3: Frozen Throne

Alternative navne: Warcraft 3: Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Throne - computer strategi spil i realtid. Mere præcist spil Warcraft 3 Frozen Throne blev præsenteret som en fortsættelse af den tredje del af kult spil-Warcraft III: Reign of Chaos. Før du kult spil millionær. Udviklere, selskabet Blizzard har anstrenge udgivet spil giver kun et par mindre ændringer, snarere tilføjelser. Knyttede ny historie, men det fortsætter historien om Warcraft III: Reign of Chaos.

Som for enhver computer spil, spillet Warcraft 3 Frozen Throne på internettet har en Warcraft 3 Frozen Throne video og screenshots, vi råde dig til at gennemgå, før du begynder spillet. Og til slut at læse denne anmeldelse. Selv hvis du er en fan af denne serie af spil. Derefter kan du besøge webstedet og downloade Warcraft 3 Frozen Throne.

Afspil Warcraft 3 Frozen Throne Du vil spille rollen som en karakter i en række kampagner, hvor du indtaster, eller rettere hvis vælge. I dette spil en smule fornyet kampagne - fire nye kampagner:

• «rædsel fra dybet"

• «Curse Avengers"

• «Lord of Darkness"

• «fyrig afgrunden."

"Terror fra dybet" - repræsentanter for Night Elves. Udvikle visse plot forbundet med opsynsmand Illidan

"The Curse of Avengers" - Blood Elves (The Avengers). Udkæmpes mellem inhumans - alfer, og hæren af ​​Herren Garithos.

"Lord of Darkness" - repræsentanter for Undead. Handlingen kredser omkring billedet af død ridder Arthas.

"Fiery afgrund" - warriors kampagne orker. Modsætte sig alle, der var imod dem.

Spillet Warcraft 3 Frozen Throne helte er alle fantastiske, fiktive fantasy skabere. Helt så godt som hele spillet. Du er nedsænket i en verden af ​​ikke-eksisterende i virkeligheden væsener. Men plottet i spillet fascinerende og underholdende rejse lokke i og kamp.

Du vender tilbage til den gamle lander i Azeroth. Og nu venter på en blodig konflikt. Der er nye tegn. Verden er blevet mere dyster, skræmmende og fuld af vrede. Og ikke så mærkeligt, efter sådan en grusom kriger.

I dette spil har du en butik - et værtshus, hvor du kan købe neutrale helte. Hver race har nye enheder og en ny helt. Også otte nye typer af tropper. Ændret udseende og territorier - de typer af bygninger og landskaber.

Vil også et stort udvalg af typer af rustning og våben for hver karakter.

Afspil Warcraft 3 Frozen Throne er den højeste kvalitet grafik, på et tilstrækkeligt højt niveau af tegning tegn. Sikke en masse sjov fra et lyst og klart billede. Musikledsagelse matches i en vellykket kombination og lignende jubel i løbet af spillet.

Curly venner, fordi det er nødvendigt at afslutte jobbet i spillet Warcraft III: Reign of Chaos, og helst i samme team.

Fordyb dig selv helt og føler rystelser fra at kæmpe monstre, disgraces at nå dette mål.

Hurry spil Warcraft 3 Frozen Throne download. Og det er ikke enden, vent et grand fortsættelse! Vellykket du spiller!

 

Warcraft 3: Frozen Throne

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags