Warhammer Online

Alternative navne: Warhammer Online

Fantazium online kan transporteres til genren "lys og ubekymret 'legetøj, da det i sagens natur er. Hver selv de mest inkarnerede fans af alle former for online multiplayer-spil, før eller senere ønsker at tage en lille pause og komme væk fra de endeløse quests prokachek permanent karakter, og ansvaret for at klanen. Online spil Fantazium bedre end noget for det. Men for at spille spillet online Fantazium kan ikke kun hvile i mellem spil, mange brugere er det helt sikkert vil appellere til forlænge ikke bare en dag eller to, og i mange måneder. Ville bare sige, at spillet online Fantazium temmelig specifikke og derfor kan forårsage ekstremt modspiller anmeldelser.

Fantazium Tilmelding er ikke signifikant forskellig fra proceduren i andre online spil. Den første ting at gøre - er at hente og installere spillet klienten. Det kan findes direkte på hjemmesiden, det ikke tager meget plads, fordi denne fase udføres hurtigt og uden besvær. Dernæst er det nødvendigt, at registreringen blev vedtaget i spillet Fantazium direkte online spil. Her, som sædvanlig, indtaste dit brugernavn, password og e-mail-adresse. På dette all Fantazium registrering ender og kan gå direkte til spillet.

Fra de første minutter af spillet, kan du straks forstå, hvorfor spillet er sådanne blandede anmeldelser brugere. Den første ting, jeg vil sige - det er en usædvanlig farvepalet. Det er fordi det er meget vanskeligt for mange mennesker at spille spillet online Fantazium og de straks komplet gameplay gang for alle. Faktisk, for at vænne sig til denne farvepalet, du har brug for lidt tid, og nogle kan ikke gøre det overhovedet. Mest sandsynligt, børnene nyde spillet meget mere, men som i hvert voksent barn liv, vil den ældre generation af brugere ikke forblive på sidelinjen, også. Men hvis du stadig bruges til dette spil, så gå videre til at spille i Fantazium vil være let og behagelig.

Ifølge legenden, hele sit liv i den vidunderlige verden af ​​træ stammer fra Tilia. Så verden kom fem majestætiske sjæle, der var skaberne af verden og Fantazium. Sig selv så dukkede op i form af storslåede elementer - vand, jord, ild, luft og lys. Derefter blev verden inviteret til folk, at de drømte var sorgløs, elskede. Men ... på trods af, at den fredelige liv gradvist forlade verden. Folk Stavani vred, voldelig, stoppede drømme og begyndte at gennemgå mutationer - så ondt i verden blev født i lyset af forskellige monstre.

Men de monstre, som bebor Fantazium, helt i modsætning til almindelige Orcs fra forskellige online spil. Alle af dem er ganske original og ganske morsomt. Er at hylde udviklere - med fantasy de alle bare fint. For eksempel er det ikke vant til at se en malet krabbe crawling, på hvis hoved tønden! Og disse beboere i spillet er stadig et stort sæt, skyldes som Fantazium play bliver sjovere. I den enorme mængde af verden kan også findes levende skruenøgle poter, Puss in Boots, alle former for sommerfugle, riddere og andre sjove figurer. Oprindelige navne er også NPC, såsom for eksempel straffe duck mekaniker onde paraply.

Fantazium online spil med enkle og intuitive kampsystem. For at angribe fjenden, skal du blot klikke på det med musen, og derefter overveje de "grusomme" kamp. I spillet kan du spille en tryllekunstner, troldmand eller bueskytte. Ved første øjekast, valget af specialer er meget lille, men for et spil Fantazium dem er nok. I løbet af spillet kan du få venner og spille med en partner i teamet. Det skal bemærkes, at venskabet mellem Kontoen er præcis, og ikke mellem tegnene i spillet. Dette spil giver både teammedlemmer ubestridelige fordele - også når en spiller manglede, men de andre kampe med monstre, erfaring tilfalder både. Selvfølgelig, hvis din partner er den ting, der sidder på din hals, kan du opsige union, men kun efter at finde dig selv en anden partner.

Med hensyn til de quests i spillet, de ikke skiller sig ud særligt forskelligartede. Spillet understøtter også handelsforbindelserne - har mulighed for at købe, sælge de varer, kan du også forbedre dit gear.

 

Spil Warhammer Online registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags