Weapons of the Gods

Alternative navne: Weapons of the Gods

Weapons of the Gods online - det er et gratis online spil for den yngre generation, som henviser til de moderne rollespil. Hendes aldersgruppe er ubegrænset. Dette vidunderlige spil er blevet kopieret fra den meget populære tegneserie skabt i Kina og i Rusland.

For at begynde at spille spillet Weapons of the Gods fra dig vil kun have til at registrere.

Deltag i spillet Weapons of the Gods standard. I første omgang, du sætter din gyldig e-mail-adresse, så log ind og password. Når du har klikket på "Opret konto", accepterer du vilkårene for brug. Deltag Weapons of the Gods fuldført.

Weapons of the Gods online registrering er meget enkel, og vil ikke tage dig lang tid.

Legenden siger, at en lang tid om magten over hele verden i tusinder af år kæmper dæmoner og guder. Men ingen af ​​disse parter i kraft til at modstå og nederlag. Det blev derfor besluttet at overlade verdens skæbne for almindelige dødelige ved at sende våben til jorden af ​​guderne. Det har utrolige funktioner sådan appel og styrke, at intet menneske på jorden kunne modstå. Men i sidste ende, eller vil vinde guder og mænd bøje sig for deres vilje, eller dæmoner, men hele verden på samme springet til vanvid og kaos.

Dette online spil Weapons of the Gods giver dig en chance for at forstå og bringe orden i verden og til at sørge for, at vinderen var den stærkeste modstander.

I spillet er du seks klasser, såsom kriger, jæger, snigmorder, præstinde, magiker, paladin. Spille spillet online Weapons of the Gods, du kan en af ​​fire typer af tegn. Desuden spillet indeholder mere end tre unikke talenter og færdigheder af forskellige former for erhverv som fremstilling og kollektiv. Hvis alle disse funktioner kombineres med et par tusinde arbejdspladser - det ville være et godt grundlag for en interessant og dynamisk spil.

Spil Weapons of the Gods online vil behage dig med nye gameplay elementer: et unikt system af militære bruser og utrolig bred vifte af kæledyr. I spillet vil du være i stand til at tæmme enhver monster er. Når du tæmme det, vil du nødt til at fodre uhyret våben. Husk, at uden en stor del af jern eller stål, han er simpelthen ikke i stand til at kæmpe. Men efter dit kæledyr masser nakushalsya kamp, ​​bliver han kinder og give dig al den hjælp i kamp, ​​i stand til at forvandle sig til et værdifuldt materiale eller øge din præstation. I spillet er der forskellige mounts - fra de simpleste til kaninerne tilgroede monstre, der har stærke kraft.

Skal også bemærkes, at spille Weapons of the Gods er en fornøjelse, fordi foran dig vil være fantastisk at se på situationen og tegning spil, utrolige paladser og dungeons, troværdige landskaber, der kan betragtes som en stor højde, når du går til flyrejser.

Fremragende grafik, usædvanlige lydeffekter, fantastisk gameplay giver dig mulighed for selv at deltage i skabelsen af ​​en legende, men det er ikke alle de overraskelser, der venter dig. Weapons of the Gods online spil vil give dig mulighed for at opleve den ukendte verden, få nye venner, tæmme helt usædvanlige dyr, for at føle glæden ved at flyve, deltage i episke slag, vinder det første våben af ​​guderne, og afgøre verdens skæbne. Hvis alle ovenstående du fascineret, Weapons of the Gods, du spiller er den sjoveste.

 

Weapons of the Gods online-registrering

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags