Winterfrost Legacy of the North

Alternative navne: Winterfrost arv

Winterfrost Game The Legacy of the North: Krig med de døde.

Winterfrost Game Nero's Legacy inviterer nye spillere til en fantastisk verden, hvor de tilbydes rollen som en helt, der er bestemt til at beskytte riget fra de opstandne døde.

For mange år siden besluttede ni Daren-klaner at glemme de gamle klager, samle en repræsentant blandt forskellige typer mennesker og kombinere dem på en ekspedition. Elver, mennesker, gnomes, giganter og orker skulle nå fjerntliggende hjørner af kontinentet i nord, finde skjulte skatte der og bringe dem til byen.

Om udstyr og træning blev mange ressourcer brugt, men indsatsen var forgæves, ekspeditionen døde i et hårdt klima. Gennem årene, og uden at vente på nyhederne, blev det klart, at de ikke længere vil være. Men det har kun fået linjerne til at indsamle en ny gruppe. Desværre led de en lignende skæbne, såvel som dem, der fulgte dem.

Efter et stykke tid døde alle dem, der forlod og døde, døde for at hævne stædigheden af ​​deres efterkommere. Begyndende at spille spillet Winterfrost Heritage of the North, bliver du en repræsentant for et af de gamle navne, der deltog i virksomheden, og er derfor tvunget til at konfrontere en oprørsk dødslægtning.

Du og din bror bliver reddet af din far, men han skal ofre sit eget liv, så du kan gå på et farligt eventyr og forsøge at finde svar på vigtige spørgsmål.

er dit første valg.

Du har ret til at bestemme, at Winterfrost Legacy of the North er bedre for dig at registrere eller deltage via sociale netværk. Det næste skridt er oprettelsen af ​​en helt. For at gøre dette skal du gøre dig fortrolig med hvert erhvervs karakteristika og huske på, at udseende og bestemte færdigheder afhænger af at være mand eller kvinde.

  • Røveren er adræt og hurtig, undgår helt fjendens angreb. Dette er en effektiv kampmand mod enkelte mål, men kan ikke klare gruppen.
  • War er en typisk tank med en stor forsyning af vital energi. Endowed med magt, der er ideel til melee angreb.
  • Mag har ikke et godt helbred, og er ineffektivt mod single stærke skurke, men en gruppe ikke meget stærke modstandere rammes af fingerfrekvens bevægelse. Under pumpning kan du vælge, hvem du vil se som en læge eller dem, der forårsager skade.
  • Shaman vil være en god forsvarer, da han har staver samt en tryllekunstner.

Tid til at handle.

V Winterfrost Legacy of the North er behageligt at spille af mange grunde, men det første, der fanger dit øje, er et meget lyst og behageligt øje. Udviklingen sker jævnt, og de indledende niveauer spænder ikke særlig stærke modstandere. Din styrke er nok til at håndtere de døde skarer.

Later vil du begynde at få styrke og erfaring, blive stærkere og være klar til alvorlige skirmishes. I løbet af begivenhederne vil du:

  • Anvend princippet om trin-for-trin actions
  • Lejeassistenter
  • Fighting Monsters
  • Fight gamers
  • Til at deltage i spændende modes

Du kan øge din oplevelse ved at deltage i quests, men du kan bruge meditation og efterlade helten i denne tilstand, mens du er væk. Men når du vender tilbage, vil du finde den kraftig og stærkere.

Din karakter er udstyret med tretten talenter, og i løbet af slaget bestemmer du hvilken som er mere passende her. Men de seks assistenter fra dit hold vil automatisk bruge den gave, de har, så overvej dette, når du placerer firmaet på slagmarken.

V iPlayer Winterfrost Legacy of the North i lang tid at forblive en ensom kriger vil ikke fungere, hvis du vil besejre hovedchefen. Så forene i klaner, kæmpe i Arenaen, få de højeste belønninger.

 

Winterfrost Legacy of the North - registrere og spille!

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags