World of krigsfly

Alternative navne: WORLD OF varpleyns, wowp, World of varpleyns

Verden af krigsfly online - gratis browser-baseret multiplayer spil af militære emner, de begivenheder, der udfolder sig i realtid. Du bliver transporteret i turbulente timer Anden Verdenskrig. Selskabet Wargaming . Net , skaberen af ​​projektet, giver brugerne en virkelig fordybende MMO-shooter, dedikeret til luftfart 30'erne - 50'erne. Siddende bag rattet i jern fugle, du tage del i de store slag, der forekommer i luften. Du kan ikke bruge den samme plan, og hele hundreder. Mens hver af dem har sine egne kendetegn, våben og evner. Lær at håndtere forskellige flytyper, og spillet WOW vil spille for dig alle farverne. Du vil efter at alle chancer for at vinde overherredømme i den flade af himlen!

Før du spiller verden af krigsfly , skal du sikre dig, at din computer opfylder følgende minimum systemkrav: Styresystem Windows [_2_ ] XP , Vista , 7, processor ( CPU ): 2.. 2 GHz kompatibilitet DirectX 9.. 0 c grafik GeForce 7600 GT eller ATI X 1600, udvidelse 1024, højde 720 pixels og 2 GB RAM. Kom i historisk tid vil hjælpe dig verden af krigsfly registrering. Opret konto er ikke svært. Du skal blot udfylde nogle få områder: spiller navn, emailadresse, password, password gentagelse, tegn fra billedet. Husk på, at den omstændighed, at oprette en konto, accepterer du vilkårene i aftalen.

Så du startede verden af krigsfly spille og, selvfølgelig, du virkelig spekulerer på, hvad der er hvad. Du vil blive bedt om at vælge mellem fire klasser af køretøjer. Denne enmotorede jagere (lys, effektive i luftkampe), tomotorers fighter (tung, meget farligt, med kraftige våben), angreb (berømt som jægere jordmål) og carrier-baserede jagerfly (middelvej mellem lette og tunge krigere). De har alle unikke egenskaber, der har flere muligheder for våben, og kan opføre sig anderledes i kamp. Føl flere og flere nye-fly førende supermagter - det vil kildre ubeskrivelig fornøjelse! Efter et valg, bør du deltage i en af ​​holdene. Gamers er opdelt i to hold til at kæmpe indbyrdes. Derudover har hvert hold har en jord base. Det er ødelæggelsen af ​​fjendens baser vil betyde sejr. Succes er præget af periodisering af erfaringer og kreditter, som derefter bruges på skøn. For eksempel studerer på den nye pakke eller ekstra moduler.

Game World Militærfly kræver konstant pumpning dine fjedrede venner. Efter alt udstyr er opdelt i niveauer. Så du starter med gameplayet i hangaren, hvor flyet er tre første niveau værd. Ja, allerede forsøger at styre deres første, måske primitive fly, vil du føle, hvor hurtigt bærer gameplay. Men alt det sjove er endnu ikke kommet! Du kan komme i gang temmelig hurtigt. Det er tilstrækkeligt at studere et par tricks til at kæmpe på lige vilkår med de frygtelige fjender.

I trin PTA foreslåede mode "Excellence". Men dette er ikke den grænse, og i sidste ende udviklere vil forsøge at overraske dig ved at tilføje nye modes. Så i den nærmeste fremtid kommer til at forbinde interessant tilstand kaldet "Escort", der indebærer støtte gruppe bots bombefly til at målrette. Det handler om udsigterne for hver bruger, i mellemtiden, hvis du er bare en nybegynder, vil gennemgå en særlig uddannelse regime.

Spil verden af krigsfly stand til at behage dig uendeligt dynamiske begivenheder mindeværdige forfølgelse af fjenden, hurtige, varme slagsmål og en enorm mængde af tilgængelige fly. Bedøm det hele værdsat! Lad spillet vil bringe kun positive følelser!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags